18 april 2015

Vilken fest det blev!

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag förberett inför festen och tack vare all hjälp så kom festen tillslut igång även om det blev en lite försenad start. Hur som helst är jag mycket nöjd med dagen och tacksam över alla som skänkt gåvor till förmån för cancerfonden och till Rebecka.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt gästerna att bli mätta och jag hoppas verkligen att de trivdes på festen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över all hjälp jag fick före festen, under festen och efter festen. Kul att så många hade möjlighet att vara med!

Tyvärr hade jag rätt fullt upp med programmet, men mina gäster tog några bilder som delades i min skapade #dawwazallakanhjälpanågon på instagram. Bilderna som delades får även du ta del av här nedanför.2014


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och sedan jobbat med bloggen.
Hjälp: Idag har jag skickat några mallar till en som utbildar i Mios datasystem. Förhoppningsvis så kommer det att underlätta även för dem, för hos oss har de gjort det. Förutom det så har jag bjudit på tårta på jobbet idag för det blev kvar en del igår och jag tänker inte äta upp allt själv.
Träning: Idag blev det ingen träning
2012: Idag har jag jobbat och spelat innebandy. Jag hjälpte även brorsan att få konakt med internet på den bärbara jobbdatorn, men vi lyckades inte ansluta till citrix så han ska prata med supporten imorgon.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Jag har även spelat innebandy.
2010: Idag har jag spelat gitarr på mötet. Jag sände även budskapet i radio. Jag har även installerat operativsystemet på min dator. Jag har även lyssnat på Carl-Gustaf Severin var på besök. Jag tycker att han hade en jättebra predikan. Han hade många bra ord. Han sa t.ex. att det hela tiden finns en som vill påminna oss om det gamla vi gjort, men då brukan Carl-Gustaf säga: -Se på framtiden och då brukar det bli tyst eftersom den personen då känner att den inte har någon framtid. Det får mig att tänka på lejonkungen och Timon och Pumba, så det får bli dagens videoklipp. Lämna det bakomflutna framför dig som Pumba säger. Eller som Timon säger: -Lämna ditt förflutna bakom dig.