20 november 2014

Bio

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet översatt SermonSpeaker modulen. Jag har även sett på Bio med Peter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att skjutsa honom till jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Peter och gå på bio med honom.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på Folkan Teater och sett "Pappan", tränat och läst om den nya kassan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi fick se "Pappan" med Henrik Hjelt.


2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, förberett för cellgruppssamling, delat några tankar, varit med i bön, bjudit på fika, spelat gitarr och sjungit med de andra i cellgruppen.
2011: Idag har jag mixat ljudet istället för Mikael, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt radio, varit på en samling med snack om kanal 10-veckan mm. Jag lyckades bl.a. konstatera att en kabel varit fasvänd under kanal 10-veckan och under några veckor när vi sändt radio. Det gick att fixa genom att spara om budskapet med en kopia på det ena mono-spåret eftersom den ena kanalen ej var fasvänd.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, varit på en ekumenisk lovsångsfest, visat texter på projektorn, köpt skivor, fikat och snackat med några vänner.
2009: Idag har jag lämnat in bilen på service, betalat fakturor, fört över några dokument till mitt usb-minne, sorterat mellan olika mappar, jobbat på Mio, varit på fredax, spelat gitarr med Ronny, spelat piano, fikat, hjälpt till att klippa godisar som de gjort, diskat och delat en andakt.