08 september 2015

Nätverksjobb

2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr i kyrkan. Jag har även felsökt varför ljudet försvann från micken när Thomas predikade. Efter mötet så träffade jag Domino och Noah i Sidensjö och efter det så tog jag med mig ett nytt flyttlass till lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara genom att leka och vara med Domino och Noah.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders mixade så jag kunde vara med och spela även om jag känner att det gått bättre andra gånger, men det är väl bara att fortsätta öva.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, fixat en instagram-widget till Svedjeholmskyrkans hemsida och en youtube-widget och prenumerationslänk.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela bilder och filmklipp på hemsidan.
Träning: Idag har jag gjort några situps
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ordning på instagram-widgeten.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, bokat biljetter för bio, fixat så man kan lyssna på budskapet på Svedjeholmskyrkans hemsida, redigerat film, lagt upp tre klipp på Youtube och gjort några situps.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, jobbat med kyrkans hemsida då det ej gick att komma in på hemsidan. Dock hjälpte inte min backup då jag inte ens kunde logga in via ftp.
2010: Idag har jag lagat mat, jobbat på Mio, skruvat in en hårddisk i ett chassi jag beställt, sett på idol och lagat mat för flera dagar framåt.
2009: Idag har jag jobbat vidare med hemsidan, jobbat på Mio, promenerat och spelat in några låtar med Pernilla på Svedjeholmskyrkan.

Inga kommentarer: