24 april 2015

Lovsångskväll

2015
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, städat och jobbat med översikten för ljuset. Jag var även med på lovsångskvällen på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa en översikt över hur man styr lamporna.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att ljusöversikten blev så bra även om jag justerade den lite.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet har jag försökt schemalägga backup för databaserna på kyrkans och skolans hemsidor. Jag har även jobbat lite med codecademy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskompisar att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mio genom att fixa några datorer.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med datorerna på Mio.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, betalat räkningar och styrketränat.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario till och från jobbet. Jag har även hjälpt en kund att få rätt säng då det visade sig att leverantören packat med fel ben i en säng. Jag fick även bjuda Mario på mat efter jobbet.
Träning: Idag körde jag bänkpress med 71,4 kg.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, fixat inställningarna till Mats nya router, grattat Eric på födelsedagen och kopplat in det nya adsl-modemet hos mor och far.
2011: Idag har jag mixat ljudet i kyrkan och sänt budskapet i radio och lagt ut det på hemsidan. Efter det så spelade jag och sjöng i Sidensjö.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, lämnat tillbaka Johannas dator som jag fixat, spelat innebandy med KRIK, lyssnat på Jonas, fikat med Calle och klippt ihop filmklippen med Jonas.

Inga kommentarer: