16 september 2015

Kundkväll på Mio

2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och idag hade vi en kundkväll och hade därför öppet till 20:00. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och hjälpte till med ljudet. Efter det så åkte jag hem och jobbade vidare med datorn.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att installera två nya skrivare och fixa datorer till en ny plats för att kunna använda kassan när den gamla ska rivas.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att flytta betal-terminalen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, uppdaterat bloggar mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet och sedan att ta sig hem från jobbet genom att låna ut bilen till honom. Jag har även hjälpt till på kyrkan genom att visa Debora hur hon kopplar in sin surfplatta för att kunna spela upp ljud från den via mixerbordet. 
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ett tack för att jag hjälpte till på ett bröllop. Det var verkligen ett fint bröllop! Jag är både tacksam för tackkortet och presenten!

2012: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt budskapet i radio, jobbat vidare med sommarmatten, spelat gitarr mm.
2011: Idag har jag lämnat plasma, utbildat Simon i hur det fungerar under en radiosändning, försökt hjälpa kyrkan att uppdatera joomla till 1.7 och lyckats, men allt blev inte klart idag. Jag har även mixat ljudet på ungdomsmötet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Dan med datorn, sett på idol, sett på valdebatten, kört hantelpress mm. Jag tog även med mig ett minneskort till en kamera. De hade raderat bilderna av misstag och skulle därför behöva få tillbaka dem så jag tog hem dem och jobbade med den.
2009: Idag har jag lyssnat på morgonandakten som sändes i radio för att se att det fungerade som det skulle och det gjorde det. Jag har även jobbat med innebandylistan, sorterat kontakterna på min hotmail, jobbat på Mio, lyssnat på de som övade inför 3G, lött kontakter till multikabeln, varit på planeringsträff för 3G, kört bänkpress, sett på idol mm.

Inga kommentarer: