08 augusti 2016

Rensningen har startat

Föreläsning, gammal dator, telefonsamtal, promenad & hantlar

Jag har idag lyssnat på föreläsningarna på nytt igen och tänkte att jag skulle göra uppgiften för detta delmoment, men jag kunde inte göra den idag. Det kan hända att jag måste vänta tills kursen börjar på riktigt, men jag är glad att jag fått tillgång till föreläsningarna så hinner jag lära mig lite före. 

Förutom det så har jag letat fram mina gamla datorer som jag tidigare hade som hobbyprojekt, men nu funderar jag på att göra mig av med dem då jag inte längre känner att jag har så mycket tid till dem. Dessutom börjar de att vara så gamla nu och de har inte speciellt mycket i sig så frågan är om det går att få något för dem alls. Jag ska ändå försöka göra ett försök och till den här ska jag se om jag kan hitta mer ramminne. Har jag inget som ligger så får det bli upp till den intresserade köparen om jag hittar någon. Om inte får jag nog slänga den. 

Jag avslutar med att nämna att jag idag blev positiv på eftermiddagen då jag fick ett samtal som fick mig på bättre humör. 

Jag har märkt att jag ofta glömmer bort att skriva om mina promenader och min träning, så jag skriver väl här att jag idag har hunnit med några hantellyft och en promenad. 


Inga kommentarer: