05 september 2015

Jobbat på Mio och testat lösenord

2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag testat en hel del lösenord som jag sparat i ett program. En del är inte längre aktuella så jag har skrivit ett datum på de jag testat för att hålla bättre koll på vilka som fungerar. Jag har även rensat bort en del. Jag har även skrivit ner information till ljudteknikerna som jag delat på medlemssidan. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skapat ett Youtube-klipp, uppdaterat bloggen mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt en kund att plocka fram mattan som låg näst längst ner i en matthög på Mio. 
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att sätta ihop mattställningen. Nu återstår endast sidorna och alla mattor som ska hängas upp. 

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite, rensat i min privata mail och i jobb-mailen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick undan en hel del uppgifter som legat på hög ett tag.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och gjort några sit-ups.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på bön på Svedjeholmskyrkan och sett på Idol. På bönen så bad vi bl.a. om fler ansvariga till ljud-avdelningen.
2010: Idag har jag fixat ljuset på Svedjeholmskyrkan, mixat en liten stund istället för Josef, lagt ut budskapet på hemsidan, fixat några beställda skivor, hjälpt syrran med datorn, hjälpt mor med datorn och jobbat vidare med två nya låtar.
2009: Idag har jag kollat när Thor-Leif ställde in delningsfiltret och vår EQ. Lite senare hjälpte jag Debbie med hennes dator. För att Thor-Leif skulle kunna jobba med EQ delen smidigare så skruvade jag bort den från racket och tog den till mixerbordet istället.

Inga kommentarer: