08 januari 2017

Vad tycker du om sex?


Kanske tycker du att min fråga i bloggen nu känns lite konstig, men jag tycker ändå att den känns aktuell.

För en del är sex det viktigaste i en relation. Själv så är jag en av de som väljer att vänta med sex tills jag har gift mig. Tyvärr är det rätt många som blir tillsammans och tidigt väljer att ha sex och ångrar sig efteråt. För mig är det viktigt att dela samma tro för att få en hållbar relation. Om vi båda har samma tro, så kan vi be tillsammans och vara tillsammans och ha roligt.

Jag säger inte att sex är något som inte kommer från Gud. Det jag försöker säga är att Gud har skapat oss och sex är något vackert. Det är som en förbund mellan man och kvinna, men numera är det många som inte ser på sex på det sättet, så de byter partners och en del förstår inte ens att ett nej är ett nej. Tänk om alla kunde acceptera ett nej. Då skulle inte våldtäkter uppstå. Som jag tidigare skrev så är sex något vackert och det är något som ska vara ett gemensamt beslut. Det är så mycket tragiskt som händer där människor på olika sätt blir utnyttjade. En del gör slut för att de inte får ha sex och söker en ny partner enbart för att ha sex, men för en hållbar relation så krävs mer.

Jag kan förstå att en del gör slut för att de inte känner likadant för varandra, men jag tror att det är något man kan jobba på, men varför inte spara sex tills man säkert vet att båda vill leva tillsammans med varandra?
Det blir mycket bättre då.
Nu har jag inte varit med om det, men jag tror att båda skulle uppskatta det om båda ser sex på samma sätt.
Nog talat om det!

Förmodligen så får jag många läsare nu eftersom jag skriver om sex.

Man kan sammanfatta det jag skrev ovanför med: David som skriver den här bloggen har valt att vänta med sex. Han sparar det tills han hittat den rätte för honom.

Hur gör du och varför gör du så? Vad anser du om sex? 
Skriv gärna en kommentar eller fler. Jag har nästan inte fått några kommentarer i min blogg, så nu är det dax!

Inga kommentarer: