18 juli 2017

Bry dig om andra


2014 läste jag i boken "För en ny generation"

Jag tänkte därför dela lite från den med dig som läser min blogg.
  1. Den första berättelsen handlar om en tjej som följt föräldrarna till söndagsskolan mm. Dock hade hon inte fått något riktigt möte med Gud och lärt känna Jesus på djupet, men när hon bad "Gud, om du finns - gör något" så blev hon varm och fortsatte att be och fick senare se Sveriges karta med små röda knappnålar. Knappnålarna markerade skolorna och hon såg även flera som stod runt kartan och bad. Senare såg hon att nålarna började brinna och elden spred sig från plats till plats.
  2. Nästa sak jag vill dela är tre liknelser. Det återfunna fåret, det återfunna myntet & den återfunna sonen.

    Har du hört eller läst någon av dem så förstår du hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra. Ingen får gå förlorad.
     
  3. Nästa sak jag vill dela är några personer som var på fartyget Empress of Ireland. Det sjönk och några hade flytväst. En liten flicka slängde sin flytväst till en äldre man och mannen kastade tillbaka den. Dock fick han tillbaka den sedan och fick höra orden:
    -Ta den! Jag kommer dö bättre än dig! 


Går du på en skola ska du verkligen ta detta till dig!
På din skola träffar du många. Du vet inte vad de kommer att göra när de går ut, men du kan ge dem uppmuntrande ord och berätta om Jesus för dem när du går i skolan med dem.

Inga kommentarer: