08 juli 2016

Städdag

En lång dag på kyrkan

Idag började jag min dag med att handla en del artiklar på Kjell & Company. Det var en kompis till mig som beställde av mig för att kunna ta del av rabatten som Kjell & Company erbjöd sina kunder för det gick nämligen inte att handla via nätet och personen som skulle ha artiklarna var på semester. Om jag hade hetat Kjell så hade jag kunnat få 20%, men jag fick nöja mig med 10%, men det är inte helt fel det heller.


När jag hade köpt de artiklarna så gick jag runt på stan och shoppade och passade på att lämna tillbaka en ogiltig sedel för nu går de inte längre att handla med dem utan man får passa på att sätta in dem på sitt konto före den tiden går ut.


Jag ringde sedan till Peter och vi bestämde oss för att slutföra ljusprojektet. Vår förhoppning var att vi endast skulle behöva koppla in två DMX-kablar och sedan skulle vi bara behöva programmera ljuset, men det visade sig att den som lött kablarna hade bytt plats på två kablar. Med andra ord var det inte som det skulle vara. Vi märkte att ljuset inte fungerade som det skulle och gjorde rätt så många tester före vi hittade felet. När vi sedan lödde om kablarna så fungerade belysningen som vi ville och vi kunde då programmera lamporna. När det var klart så hjälptes vi åt att städa i cafeterian.


När vi var färdiga med städningen så bjöd jag Peter på mat för han bjöd mig på mat förra gången när vi jobbade.


Det blev två goda kycklingsallader


När jag sedan kom hem så jobbade jag vidare med att installera program på datorn jag jobbar med.


Inga kommentarer: