09 december 2014

Jobbade med nätverket i Sidensjö

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag försökt fixa internet hos mor och far. Dock fungerade det inte att konfigurera modemet på det sätt som Glocalnet berättade för mig. Jag fixade därför en ny nätverkskabel till nedervåningen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mor och far med nätverket.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Peter och även tacksam över att han bjöd mig på mat. Jag är även tacksam för att min far hjälpte mig att fixa nätverkskabeln till nedervåningen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, uppdaterat min shapelink, köpt julklappar till julklappsleken på jobbet mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att spela innebandy med min nya klubba.
2012: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, ändrat lite inställningar i soundweb-enheten, lagt ut budskapet på hemsidan, sändt radio, besökt mina föräldrar, lekt med barnen som var där på besök, spelat gitarr och gjort ett nytt test med min filmkamera.
2011: Idag har jag lämnat blod, slagit in julklappar, köpt en snowboard, varit på bön och lovsång på EFS, bjudit på glögg, pepparkakor och biblar på Sliperiet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och övat några låtar inför julfesten.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, mixat gospelkören från Mellansels folkhögskola i kyrksalen och i cafeterian. Jag gjorde även några situps.

Inga kommentarer: