Ställ en fråga!

Om du har något du vill fråga mig så är det bara att ställa din fråga i kommentarsfältet längst ner så ska jag försöka besvara den. Du kan även ge mig tips på nya frågor som jag kan använda i frågelådan! Besök gärna Ask och Blogresponse om du vill ställa en fråga där.

5 kommentarer:

Beatrice sa...

Hur får du google+ att visa alla dina blogginlägg? Lägger du in dem hela tiden eller uppdaterar en automatiskt?

David Sundström sa...

Det fanns en inställning i blogger eller om det var i google+ så nu får jag alltid en fråga om jag vill dela inlägget och då delar jag de jag känner att jag vill dela. Jag försöker att ha en daglig uppdatering. Än så länge så är det inte så många som har google+, men det blir väl fler framöver kanske.

David Sundström sa...

Det var på blogger. Klicka på Inställningar, Inlägg och kommentarer och välj sedan ja på frågan "Dela inlägg på Google+?"

Emelie sa...

Jag är 24 år och är precis som du nykterist och har alltid varit det. Jag får mycket kritik från omgivningen på grund av det. Jag får ofta höra att det är en social grej att dricka alkohol och att jag är osocial som inte deltar. Jag har även varit med om att folk sagt att jag inte får följa med på saker om jag intr dricker lite vodka innan. Har du också varit med om detta och hur bemöter du det? Har du några tips på hur jag skulle kunna göra?

David Sundström sa...

Jag har inte varit med om att jag blivit tvingad att dricka. I mitt fall har de istället sagt att de tycker att det är bra gjort av mig att låta bli. De tycker att jag gör det bra som klarar av att låta bli. Jag vet inte om det är svårare nu än tidigare, men jag tycker att man kan ha roligt utan alkohol. Jag tycker att det är fel att tvinga någon annan att dricka. Man måste väl få välja själv och vill du ändå vara med de som dricker så tycker jag att de ska acceptera att du inte dricker. Många gånger kan de vara glada att någon nykter följer med och hjälper till med skjuts och annat. Kanske inte något bra tips, men jag har inte varit med om det här problemet. Ibland följer jag med arbetskompisar och de dricker alkohol och jag dricker typ coca-cola eller något annat gott och vi har det trevligt ändå.